Ochrana osobních údajů

Ochrana osobních údajů

Nařízení EU o ochraně osobních údajů (tzv.: GDPR neboli General Data Protection Regulation) s účinností od 25.5.2018, které vyplývá z nařízení Evropského parlamentu a rady (EU) 2016/679 ze dne 27.4.2016 o ochraně fyzických osob v souvislosti se zpracováním osobních údajů (tzv: GDPR).

Prohlášení o ochraně soukromí

CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“  = zprostředkovatel ubytování online
www.makarskachorvatsko.cz – Jitka Havlíčková,  se sídlem Seifertova 463, 40331 Ústí nad Labem, IČ: 650 93 950 (dále jen CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková) se zavazuje ochraňovat a respektovat Vaše soukromí. Je samozřejmé, že veškeré Vaše osobní údaje považujeme za soukromé a důvěrné a uchováváme je v souladu s platnými zákony České republiky, zejména se zákonem o ochraně osobních údajů č. 101/2000 Sb. v platném znění.

Shromažďování osobních údajů

CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková,  bude shromažďovat, uchovávat a zpracovávat po dobu neurčitou pouze ty osobní údaje (jako jsou jméno, příjmení, telefonní číslo, e-mailová adresa, jen velmi zřídka adresa), které jsou potřebné pro vyřízení obchodní transakce, (případně k zasílání obchodních sdělení, novinek a akčních či aktuálních nabídek) a které dobrovolně poskytnete prostřednictvím webových stránek www.makarskachorvatsko.cz (kontaktní formulář) nebo e-mailové korespondence případně telefonicky.

Poskytnutí a užívání osobních údajů

CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková, osobní údaje získané dobrovolně od zákazníků užívá výhradně pro vnitřní potřebu společnosti a neposkytuje je třetím osobám. Výjimku představují smluvní partneři, kterým jsou osobní údaje zákazníků předávány v rozsahu, který je nutný pro bezproblémové vyřízení objednávky. Bez výslovného souhlasu zákazníků nakládá CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková s jejich osobními údaji pouze a výhradně v rozsahu, který připouští zákon o ochraně osobních údajů.

Právo na zrušení (případně změnu) osobních údajů

Pokud jste osobní údaje  předali CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková  telefonickou, elektronickou nebo písemnou formou a chtěli byste je odstranit nebo změnit, kontaktujte nás, prosím, na adrese havlickova.jitka@makarskachorvatsko.cz. Po tomto sdělení provede CA likvidaci osobních údajů nebo je případně změní.

Odkazy na www třetích stran

Webové stránky CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková  mohou obsahovat odkazy na jiné webové stránky. CA „Makarska Chorvatsko – nejen v létě“ = Jitka Havlíčková neodpovídá za obsah nebo politiku ochrany soukromí těchto webových stránek.

[Úvod] [O nás] [Kontakty] [Ochr. os. údajů] [Chorvatsko] [Riviera Omiš] [Makarská riviera] [Makarska město] [Veliko Brdo] [Igrane] [Živogošće] [Drvenik] [Gradac] [Pelješac] [Brač] [UBYTOVÁNÍ] [RECENZE] [Dotazy] [AKCE a novinky] [Domky k pronájmu]

2014 (c) Makarska - nejen v létě
Všechna práva vyhrazena

 

www.vasepcambulance.cz